Nopro AB

Pressening, Båthus, Takdukar, Vinterskyddsdukar

Norpro AB är ett företag som har sin verksamhet i Västerbotten i industrisamhället Skelleftehamn. Det ligger 16 km öster om Skellefteå så bilburna människor, som åker E4, kan lätt göra en avstickare till oss.
Flera småföretagare har etablerat sig i Skelleftehamn men mest känt här är Boliden minerals smältverk ett exportföretag som huvudsakligen arbetar med koppar,zink & guld.

Exempel på några av våra produkter:
Kapell till personbilssläp, kapell till lastbilar, svetsdraperier, ljudisolerande draperier, presenningar, skydd till segelbåtsmaster, liggdyna för pimpelfiskare, stav och höjdhoppsmadrasser som bland annat mångfaldige världsmästaren Bukha landar och sjunker ner i när han flyger över ribban.
Mer information och fler produkter under knapp PRODUKTER
FLEXIBILITET har vi genom samarbetet med företaget Delfinsegel AB. Se länk.
Tillsammans har vi resurser att ta fram högkvalitativa produkter tillverkade i PVC-duk, textilier och olika komposit såsom Kevlar och Kolfiber.Det är dukmaterial som tål mycket höga temperaturer. Kevlar är fyra gånger starkare än stål och Kolfiber är ett extremt lätt material, som tål mycket hög värme och som kommit fram i samband med rymdforskningen. Används bland annat till värmesköldar på rymdfärjor. Familjeföretaget Nopro har korta beslutsvägar och hög flexibilitet. Det gör att vi kan hålla hög servicegrad för minsta kunden till multimiljonföretaget
Kontaktperson
Jörgen Holmqvist
Telefonnummer
0910-312 25
Faxnummer
0910-318 80
Adress
Borggatan 39
932 21 Skelleftehamn
E-post E-postWebbplats Webbplats
Vi garanterar inte att angiven position överenstämmer exakt med verkligheten.
företaget finns representerat under: Kapell, Skorstenar, Vindskydd.
Entreprenor.net