Om Entreprenor.net

Den här webbplatsen skapades under år 2000 och är en del av Wikinggruppen, som också driver systemet. Wikinggruppen grundades 1998 och består dessutom av enheter som erbjuder webhotell, webdesign och ett mycket populärt system för e-handel.

Entreprenor.net är tänkt som en samlingsplats för användare och tillverkare, importörer och leverantörer av maskiner, utrustning och tillbehör för entreprenad, skog, transport, energi och bygg branscherna.

Här finns även entreprenörerna som utför "entreprenadarbeten" samt de företag som säljer begagnade maskiner och annan utrustning som kan vara av intresse.

För närvarande finns över 13000 företag listade. Finns ditt företag med? Är alla uppgifter riktiga? Vi behöver din hjälp för att entreprenor.net ska bli så bra som möjligt. Medverka och gör oss bättre!

Entreprenor.net marknadsförs via annonser i bla tidningen Insikt samt telemarketing. Ansvarig hos Wikinggruppen för registerhållning samt försäljning av annonser och profilering på entreprenor.net är Karl-Erik Byden. Karl-Erik nås på tel 0650-75759 alt karl-erik@wikinggruppen.com

Välkommen att kontakta oss vid ev frågor!


Mvh,
Jonte Bergman
VD - WGR Data AB
Webb: wikinggruppen.se
E-post: info@wikinggruppen.se
Tel: 0650-757 59
Mobil: 070-573 11 77

Karl-Erik Byden
Telefon Karl-Erik Byden
Ansvarig registerhållare och säljare
Tel: 0650-75759
E-post: karl-erik@wikinggruppen.com
Entreprenor.net